Voer een URL in
Bescherm je website tegen malware-infectie met deze gratis online google malware scan! Een snelle en gemakkelijke manier om erachter te komen of een website veilig is om te bezoeken. Wij van SeoSos willen je helpen de reputatie van je website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen zoals virussen en phishing. Phishing is een soort activiteit waarbij vaak sprake is van financiële fraude, inbreuk op intellectueel eigendom en het stelen van consumentengegevens. Daarom hebben we een speciale tool ontwikkeld genaamd "Google Malware Scan" om je te helpen malware te detecteren op elke website die je bezoekt, inclusief jouw eigen website. Deze malwarescanner maakt gebruik van intelligente malwaredetectiesoftware om efficiënt virussen en kwaadaardige scripts op verschillende webpagina's te detecteren. Het is een cloudgebaseerde online tool die gebruikers een rapport biedt over webbeveiligingsbedreigingen. Voor de meeste website-eigenaren is het erg belangrijk om regelmatig een Google-malwarecontrole te laten uitvoeren om virussen te vermijden die een bedreiging voor hun website kunnen vormen.
Om op malware te controleren met behulp van de gratis google malware scan, typ je de volledige URL van de website die je op malware wilt controleren in de daarvoor bestemde ruimte, klik je op de knop "Verzenden"; en vervolgens wordt je doorgestuurd naar de diagnostische pagina voor veilig browsen van Google. Je weet dat een website veilig is als het rapport zegt dat er geen onveilige content gevonden is. Terwijl je doorleest, wordt er een rapport gegeven van de laatste 90 dagen sinds Google de website heeft bezocht. Malware Scanner van Google is een programma dat websites kan scannen en gebruikers webbeveiligingsrapporten kan bieden. Deze gratis online websitescanner analyseert of de website die je wilt bezoeken schadelijke inhoud, verdachte scripts en andere webbeveiligingsbedreigingen bevat die verborgen zijn in de inhoud van de website. Het malwarerapport geeft je een lijst met alle betrokken pagina's, inclusief de mogelijke redenen voor detectie. Als de inhoud een verdacht script bevat dat een bedreiging kan vormen voor de browser van de gebruiker, wordt het ernstniveau van de bedreiging in de scan weergegeven. Op deze manier kan de gebruiker van deze online malwarescanner voor websites het scanrapport volgens elk gescand bestand beter begrijpen.
De gebruiker hoeft zich niet op onze website te registreren om deze online malwarescanner te gebruiken, en het is helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is de URL of de link naar de website die je wilt controleren in te voeren en vervolgens op de knop "Verzenden" te klikken om te scannen of de website malware bevat. Onze online websitescanner verwerkt je verzoek en onderzoekt de URL; Vervolgens zal het je het Google Transparantierapport meteen laten zien, zodat je de juiste actie kunt ondernemen, of dat je al dan niet wilt doorgaan met het openen van de website.
Malware is een afkorting voor Malicious Software (Schadelijke Software). Dit soort software is gevaarlijk omdat het in het geheim toegang kan krijgen tot een apparaat zonder medeweten van de gebruiker om informatie te stelen. Er zijn verschillende soorten malware; het kan de vorm hebben van adware, spyware, phishing, virussen, wormen, Trojaanse paarden, ransomware, rootkits en browserkapers. Een teken dat je computer is geïnfecteerd door malware, is wanneer deze langzamer draait dan normaal. Het omvat ook frequente crashes in je browser, pop-ups en spam. Om je te helpen te achterhalen of je geïnfecteerd bent, kun je een malwarescanner gebruiken. Voor het geval je geïnfecteerd raakt door malware, is de beste manier om er vanaf te komen met behulp van een krachtig en betrouwbaar hulpprogramma voor het verwijderen van malware.
Als je je website wilt beveiligen tegen hackers, is het een must om websites altijd te controleren met een malwarescanner voordat je ze opent, omdat deze hackers persoonlijke informatie en andere belangrijke gegevens die op je website zijn opgeslagen, kunnen stelen via malware (de afkorting voor schadelijke software). Momenteel zijn er veel sites op internet die zijn geïnfecteerd met malware. Hackers gebruiken dit om toegang te krijgen tot verschillende websites om persoonlijke informatie van gebruikers en andere belangrijke gegevens op de website te stelen die het bedrijf enorm kunnen schaden. Ze kunnen ook virus-geïnfecteerde software en kwaadaardige scripts verspreiden die de computer en andere apparaten van de websitebezoekers kunnen beschadigen.
Er zijn tegenwoordig veel gratis online malwarescanners voor websites die beschikbaar zijn op internet. Het doel is om gebruikers in staat te stellen verschillende websites te scannen die mogelijk virussen en malware bevatten. Dergelijke online tools kunnen helpen om de website van de gebruiker te beschermen tegen besmetting met malware en andere webbeveiligingsbedreigingen. Sommige website-malwarecontroles controleren de zwarte lijst status, welke websites op de zwarte lijst staan, misbruik van kwetsbaarheden en andere verdachte activiteiten. Ze maken gebruik van gespecialiseerde malwaredetectiesoftware die een webpagina onderzoekt op kwaadaardige code en geïnfecteerde bestanden. De malwaretechniek wordt veel gebruikt op internet en groeit nog steeds, daarom moet elke website-eigenaar de nodige stappen ondernemen om zijn website te beveiligen. Tot op heden zijn er bijna 2 miljard malware programma's die zich op internet blijven verspreiden.
Een manier om je website te beveiligen, is door ervoor te zorgen dat je computer en al je apparaten vrij zijn van virussen. Je moet beschikken over bijgewerkte antivirussoftware om ervoor te zorgen dat je computer beschermd is tegen nieuwe virussen zodra deze uitkomen. Het is echter mogelijk dat antivirussoftware andere kwaadaardige programma's, zoals spyware en adware, niet detecteert, omdat ze niet werken als virussen waardoor ze aan detectie kunnen ontsnappen. Daarom moet je nog steeds een malwarecontrole-tool gebruiken om je computer en je website te beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen, waaronder malware-infectie. Open geen e-mailbijlagen van onbekende bronnen om te voorkomen dat je door malware wordt geïnfecteerd. Deze onverwachte e-mails zijn de belangrijkste dragers van malware op internet.